ПУНОЛЕТСТВО ОАЗЕ ХЕДОНИЗМА: У Новом Саду вечерас почиње Међународни фестивал вина „Интерфест“

Ј.С.

01. 07. 2021. у 16:20

ПОЧЕВШИ од вечерас па до 3 јуна, Трг слободе у Новом Саду биће оаза хедонизма јер ће овај највећи вински догађај у годину а поводом свог пунолетствља, окупити више од 80 учесника.

ПУНОЛЕТСТВО ОАЗЕ ХЕДОНИЗМА: У Новом Саду вечерас почиње  Међународни фестивал вина „Интерфест“

Фото: Интерфест


 Своја вина представиће најуспешнији српски произвођачи  чија су вина освојила одличне оцене на недавном Великом оцењивању вина Србије, али и најсјајнија одличја на BIWC (The Balkans International Wine Competition).На) Интерфесту представиће се  и винарије из Мађарске, Хрватске, Црне Горе, Словеније и БиХ.


 Осим винске понуде, посетиоци Интерфеста,једног од најзначајнијих догађаја у  Новом Саду, биће у прилици да пробају и квалитетне ракије, домаћи виски и разне ликере.Очекује се и  интересантна гастрономска понуда, попут кулена и сирева, као и дегустација најлепших војвођанских колача, меда и пецива.


   Идејна креаторка Интерфеста  Наташа Будисављевић Радишић напомиње да  публика која редовно долази на Интерфест, воли и добру  музику која ће и ове године употпунити  амбијент Трга слободе.Радно време Фестивала је од 19 сати,до поноћи,улаз је бесплатан, а чаше и ваучере за дегустацију је могуће купити на фестивалском улазу.


    Организатори такође наглашавају да ће током манифестације бити примењене све препоручене антиковид мере. Између осталог, биће обезбеђен размак између излагача, као и довољно простора, како би посетиоци били додатно заштићени.
                                       
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)