ПОЧЕЛО КУПАЊЕ НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ У ВРШЦУ: Цена улаза иста као пре три године, за ђаке генерације бесплатно

Ј. Ј. Б.

01. 07. 2021. у 19:57

КУПАЛИШНА сезона на Градском базену у Вршцу данас је званично отворена, а локална власт најављује и нова улагања у овај комплекс, који чине олимпијски и дечји базен дубине 43 центиметара, кафић, простор за преко 140 лежаљки и паркинг.

ПОЧЕЛО КУПАЊЕ НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ У ВРШЦУ: Цена улаза иста као пре три године, за ђаке генерације бесплатно

Фото: ЈКП Други октобар

Ту су и новоизграђене свлачионице, тушеви и јавни тоалет, који су требали да буду пуштени у употребу још прошлог лета, али та сезона није ни била отворена због пандемије корона вируса.

-Планирамо да у оквиру овог комплекса изградимо још један мањи базен, у ком би деца могла да уче да пливају, с обзиром на то да је непливачима забрањен боравак у олимпијском базену – каже Дејан Сантрач, заменик градоначелнице Вршца.

Он апелује на све кориснике да поштују правила понашања на базену и да буду дисциплиновани, с обзиром на то да је корона вирус још увек присутан.

Радно време базена је сваког дана од 10 до 19 часова, а цене улазница су остале исте као и пре три године, када је комплекс отворен – 250 динара за одрасле, за децу и пензионере 100 динара, док је за ђаке генерација улаз бесплатан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)