ФЕСТИВАЛ ВИНА „ИНТЕРФЕСТ“: Од 1.-ог до 3.-ег јула на тргу слободе У Новом Саду

С.Б.

24. 06. 2021. у 13:35

МЕЂУНАРОДНИ фестивал вина Интерфест, у свом „пунолетном“, 18. издању, окупиће од 1. до 3. јула на Тргу слободе у Новом Саду више од 80 учесника, домаћих и произвођача вина из региона.

ФЕСТИВАЛ ВИНА „ИНТЕРФЕСТ“: Од 1.-ог до 3.-ег јула на тргу слободе У Новом Саду

ФОТО: Интерфест

 Поред најуспешнијих српских винара, чија су вина освојила одличне оцене на недавном Великом оцењивању вина Србије, али и најсјајнија одличја на Балкану,  публици овогодишњег Интерфеста ће најбоље производе понудити и винарије из Мађарске, Хрватске, Црне Горе, Словеније и БиХ.

Осим винске понуде, посетиоци ће бити у прилици да пробају и квалитетне ракије, домаћи виски и разне ликере. Уз лепа вина, ту је и интересантна гастрономска понуда, попут кулена и сирева, а поред тога могу се пробати најлепши војвођански колачи, мед и пецива и, свакако, богат музички програм. У години изузетно тешкој за све нас, живот се полако враћа у своје токове, а произвођачи вина извесно ће нам указати на најквалитетнија вина која су упркос свему, брижно однеговали – каже Наташа Радишић, директорка фестивала и потврђује да ће током манифестације бити примењене све препоручене антиковид мере, обезбеђен размак између излагача, као и довољно простора, како би посетиоци били додатно заштићени.

Радно време Фестивала биће од 19 до 24 часа, улаз  бесплатан, а чаше и ваучери за дегустацију је могуће купити на фестивалском улазу.

- Наш фестивал се убраја у неколико најзначајнијих догађаја у Војводини и посебно Новом Саду, те сваке године има подршку Града Новог Сада, због доприноса привредно-туристичком развоју, са посебним акцентом на промовисање и подизање винске културе, али и одржавању међународних привредних односа из области производње и промоције вина- каже Наташа Радишић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МАЛИ НА ПИТАЊЕ "НОВОСТИ": Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МИНИСТАР финансија Синиша Мали на питање "Новости" како коментарише то што је Мирослав Алексић слагао да је у друштву председника Александра Вучића био Александар Бошковић, рекао је да то још једна огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића.

11. 04. 2024. у 11:26

ТОНИ ВАРА ДРАГАНУ ВЕЋ 10 ГОДИНА, ЗНАМ И С КИМ Водитељка изненадила тврдњама: Драгану је бринуло шта ће село да каже

"ТОНИ ВАРА ДРАГАНУ ВЕЋ 10 ГОДИНА, ЗНАМ И С КИМ" Водитељка изненадила тврдњама: "Драгану је бринуло шта ће село да каже"

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић, још једном је, без длаке на језику прокоментарисала развод Драгане Мирковић и Тонија Бијелића и истакла да се није уопште изненадила јер је, како тврди, знала да певачицу бизнисмен вара већ уназад десет година.

13. 04. 2024. у 13:43

Коментари (0)

ЗАПАД У ШОКУ: Ово су Руси урадили председнику Међународног олимпијског комитета (ВИДЕО)