НА ОСНОВУ АНОНИМНЕ ПРИЈАВЕ: Откривена нелегална водоводна мрежа у Петроварадину

Љ.П.

18. 06. 2021. у 14:05

НОВОСАДСКО ЈКП „Водовод и канализација“ је ове недеље добило анонимну пријаву да непознате особе граде нелегалну водоводну мрежу на потезу Ширине, у продужетку бивших Навипових винограда према шуми.

НА ОСНОВУ АНОНИМНЕ ПРИЈАВЕ: Откривена нелегална водоводна мрежа у Петроварадину

ФОТО: Водовод и канализација

Ове информације су, како наводе у „Водоводу“ проследили надлежној инспекцији и надају се њиховој брзој интервенцији, а подсећају да је крађа воде кривично дело.

ФОТО: Водовод и канализација

- Према нашим претпоставкама још увек постоји група корисника која не плаћа утрошену воду, а налазе се на нашем систему водоснабдевања – кажу у новосадском „Водоводу“. - наше предузеће има нулту толеранцију према нелегалном прикључивању на легално саграђену водоводну мрежу. Сви они грађани, који на овакав начин покушају да се прикључе на водоводну мрежу, суочиће се са пријавом поднетом комуналној инспекцији и аутоматским искључењем са водоводне мреже.

Да би неко био легално прикључен на водоводну и канализациону мрежу неопходно је пре свега да постoји изграђена легална водоводна и канализациона мрежа на коју се објекат може прикључити, као и да објекат који се прикључује буде легалан.

ФОТО: Водовод и канализација

Из „Водовода“ још једном апелују на све суграђане да уколико имају сазнања о постојању нелегалних прикључака да им те информације пријаве путем Кол центра на број телефона 0800/333-021.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)