ПОНОВО РАДИ БАЗЕН У ЗРЕЊАНИНУ: За викенд бесплатан улаз

Б. Грујић

17. 06. 2021. у 20:13

СЕЗОНА за купаче на отвореном градском базену у Зрењанину, званично почиње у суботу, 19. јуна, најављено је приликом посете заменика градоначелника Зрењанина, Саше Сантовца овом рекреативно-спортском објекту, на којем су обављени сви неопходни радови и припреме.

ПОНОВО РАДИ БАЗЕН У ЗРЕЊАНИНУ: За викенд бесплатан улаз

Фото: Град Зрењанин

- Град Зрењанин је у протеклом периоду уложио средства у уређење купалишта Пескара и Градског базена, због тога што желимо да нашим суграђанима понудимо могућност да дођу на ова места и да се током топлих летњих дана освеже, друже и уживају у свом граду – истакао је Сантовац, уз напомену да је купалишна сезона на купалишту Пескара званично почела 1. јуна и да ће град Зрењанин и ове године најуспешније ученике наградити бесплатним улазом на базен.

Фото: Град Зрењанин


  - Спроводићемо одређене противепидемијске мере, базен ће моћи да прими хиљаду купача, а на улазу ће грађанима бити мерена телесна температура и пролазиће кроз дезобаријеру – нагласио је Бојан Мијатов, директор Јавне установе Спортски објекти, уз напомену да ће овог викенда улаз на базен бити бесплатан, а да цене улазница нису мењане у односу на претходни период и износе 170 динара за одрасле и 80 динара за децу, док је за малишане испод пет година улаз бесплатан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)