РАЗВОЈ У ЗДРАВОЈ СРЕДИНИ: Зорана Михајловић на прослави Дана Лознице (ФОТО)

В.Митрић

16. 06. 2021. у 20:19

ПРОФЕСОРКА др Зорана Михаиловић, потпредседница Владе Србије, која је присуствовала свечаној академији поводом Дана града Лозница, поручила је Лозничанима и Лозничанкама да је стоји поносна испред њих, "и што је везана породично и фамилијарно и уз посла који ради, управо за Лозницу и Мачвански округ дуги низ година".

РАЗВОЈ У ЗДРАВОЈ СРЕДИНИ: Зорана Михајловић на прослави Дана Лознице (ФОТО)

Фото: В. Митрић

- Поносна сам на све што смо, предходних година, урадили, не само за Лозницу, већ за цео Мачвански округ - казала је Михаиловићева.

- Поносна сам на фабрику коју сте отворили, на реновирана одељења Опште болнице, поносна сам на 10 милијарди динара колико је Влада Србије уложила у реконструкцију путева у Мачванском округу, на реконструисану пругу Шабац - Лозница, велики инфраструктурни посао Шапца и Лознице и на скори почетак изградње новог пута од Лознице до Шапца.

- Жеља свих нас, грађана Лознице и људи у Влади и Србије и председника Србије је, по Михаиловићевим речима је, "да нашим грађанима буде боље, да остају у земљи, да не одлазе из градова, из својих лепих места, да имају све услове да се овде развијају, да могу да остану њихове породице и да деца наше деце знају одакле су потекла и да ту имају своје домове".

- Поносни смо што све што смо радили, чинили смо заједно председник Србије, Влада Србије, град Лозница и окрузи и никад ниједан пројекат, никад ниједну реализацију пројекта, нисмо урадили сами - нагласила је Михаиловићева, која се захвалила Лозничанима на свему ономе што су заједно чинили за прогрес свог града и своје државе.

Говорећи о новим инвестицијама и отварањем нових фабрика, али и рудника, што је посебно актуелно потпредседница Владе Србије је прецизирала:

Ниједан пројекат нећемо започети, док се не будемо сви договорили. Какве год биле могућности испред нас, то ћемо урадити онако како је предложио председник Србије, тако што ћемо, прво,упознати грађане са свим информацијама, студијама и анализама, а онда заједно одлучити да ли је то то, хоћемо ли то или нећемо.

- Порука и нас из државе и града Лозница је да постоји будућност за све нас, постоји будућност за унуке наше, а та будућност јесте у нашем заједничком раду и развоју. Учинићемо све да сви пројекти који буду рађени, буду на добро, а то добро значи је да се развијамо у здравој животној средини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)