СЛАВИЛИ И ЛОМИЛИ НА ПЛАЖИ: Крај осмог разреда матуранти у Сремској Митровици обележили вандализмом

С. КОСТИЋ

10. 06. 2021. у 06:21

МЛАДИ матуранти прослављајући крај осмогодишњег школовања, уништили су нови мобилијар на Градској плажи у Сремској Митровици, где се завршавају радови пред нову купалишну сезону.

СЛАВИЛИ И ЛОМИЛИ НА ПЛАЖИ: Крај осмог разреда матуранти у Сремској Митровици обележили вандализмом

Фото С. К.

Током прославе на плажи интервенисала је полиције, а посла је имала и екипа Хитне помоћи.

Одмах сутрадан ујутру радници комуналног изашли су на терен, како би уклонили остављено смеће. Плажу су обишли и градоначелница Сремске Митровице Светлана Миловановић и начелник Градске управе за опште и заједничке послове Мирослав Јокић, који је саопштио да су претходних дана били концентрисани на уређење мобилијара и осталих реквизита који треба да употпуне боравак на градској плажи.

Фото С. К.

- Само што су се у уторак завршили радови на постављању мобилијара, у вечерњим сатима он је уништен. То су урадили наши матуранти који су се на несавестан и неодговоран начин понели према имовини, која је власништво свих грађана Сремске Митровице - рекао је Јокић, наглашавајући да је дечак коме је позлило сада у добром стању.

Како је рекао, ове године Градска плажа покривена је са више од 30 надзорних камера, па су идентификована сви који су уништавали имовину.

- Разговараћемо са њиховим родитељима. Овакво понашање убудуће нећемо толерисати, о овоме ће бити обавештени сви комунално-инспекцијски органи који ће предузети адекватне мере у складу са својим овлашћењима - нагласио је Јокић. То је био само наставак вандализма од викенда.

ПОСТАВЉАЊЕ ПЕСКА

КУПАЛИШНА сезона почиње сутра. Радови на уређењу плаже приводе се крају, а наредних дана постављаће се песак на делу где ће боравити купачи. Као и ранијих година посетиоци ће имати на располагању бесплатни бежични интернет, а садржај плаже ће бити обогаћен још једном новом теретаном на отвореном.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)