КРАЈИНОВИЋ "БОЦКА" НОВАКА: Има срећу да нисмо у истом делу жреба

Novosti online

18. 04. 2021. у 14:11

Београд ће наредне недеље бити домаћин АТП турнира.

КРАЈИНОВИЋ БОЦКА НОВАКА: Има срећу да нисмо у истом делу жреба

ТРИЈУМФ Крајиновић и Ђоковић/ФОТО: АП

Међу њима су и бројни тенисери из Србије, а један од њих је и Филип Крајиновић, који је пре почетка турнира одржао конференцију за медије.

-Ово је турбулентна сезона, све је неочекивано, али сам ја ко срећан што играм у Београду. Нажалост, неће бити публлике, али таква је ситуација. Срећан сам што спавам у свом стану, некако сам навикао да сам у хотелима, па ми је мало чудно да имам турнир и да могу да спавам у свом кревету, тако да сам јако срећан због тога – подвукао је Крајиновић.

У првом колу, Крајиновић ће играти против Траваље, са којим се до сада само једном сусрео.

-Радујем се што играм против Траваље, који је јак играч. Мислим да је 60. играч на свету и воли да игра на шљаци, чека ме изузетно тежак меч, али надам се да ћу сада бити бољи. Једном смо играли у три сета, очекујем поново тежак дуел – рекао је Крајиновић.

Дуели са великим пријатељем Новаком Ђоковићем су увек занимљиви. Крајиновић се нашалио на свој, али и рачун Новака Ђоковића. 

-Имам да му поручим да се извукао што нисмо у истом делу жреба. Шалим се, наравно, сви ми знамо ко је Новак, али срећан сам што ћемо сви играти на домаћем терену. Радујем се што и он игра и што сви имамо шансу да се покажемо. Ја сам увек играо добро у Београду, драго ми је што смо се окупили, имаћу данас са Новаком тренинг, видећемо у каквом ће расположењу бити, можда га пустим на тренингу – нашалио се Крајиновић.

Недавно нас је Крајиноћ забринуо изјавом да ће размислити да ли ће настављати ову сезону, али сада је открио да нема намеру да одустане.

-Што се тиче моје менталне ситуације – играм турнире, искрено, мало сам се ресетовао и био неколико дана на паузи. Дговоорио сам се са својим тимом да играм, хоћу да играм и да направим добре резултате. Радује ме што смо се сви одазвали – истакао је Крајиновић на крају конференције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)