ОГЛАСИО СЕ ЏУМХУР НАКОН ИНЦИДЕНТА: Нисам дисквалификован, сам сам отишао!

Novosti online

15. 03. 2021. у 19:10

Дамир Џумхур, тенисер из Босне и Херцеговине, имао је инцидент са судијом у Акапулку након чега је дисквалификован, али сам играч тврди да то није случај, већ да је сам напустио терен.

ОГЛАСИО СЕ ЏУМХУР НАКОН ИНЦИДЕНТА: Нисам дисквалификован, сам сам отишао!

FOTO: N. Paraušić

Он такође негира да је претио арбитру да ће га убити.

- Драги медији ако већ преносите вести онда се бар потрудите да те вести буду тачне. Дамир Џумхур није дисквалификован. Дамир Џумхур је својевољно напустио терен, због понашања и одлука главног судије које нису биле објективне ни кореткне. Још један јако битна ствар која може да се прочита на порталима је да сам претио некога да убијем? Да ли сте ви људи свесни шта то уопште значи и откуд вам то уопште? Откуд та злоба да се такве ствари причају уопште? Од медија се очекује да објективно, коректно и истинито преносе информације, а овог пута је то изостало - написао је Џумхур.

Он се на крају покајао што је емотивније реаговао на одлуке судије.

- На крају извињавам се мојој породици, мојим најближима и наравно оника који ме подржавају што сам се овако емотивно понео, и што нисам показао јачину, што сам још једном показао да овакве ствари могу да утичу на мене да покажем своју лошију и слабију страну - казао је је Џумхур.

(Телеграф) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)