МЕДИЈИ О ЂОКОВИЋУ: "Први на броју 1", "Краљ света"...

Танјуг

08. 03. 2021. у 11:29

МЕДИЈИ О ЂОКОВИЋУ: Први на броју 1, Краљ света...

Фото: АП

ВЕСТ да је најбољи тенисер света Новак Ђоковић започео рекордну 311. недељу на челу АТП листе и да је претекао Швајцарца Роџера Федерера, углавном је удрана је у медијима у Европи.

Шпанска Марка тим поводом доноси текст под насловом "Ђоковић, рекордни број 1", а у истом стилу пише и Ас у тексту "311 недеља на врху".

"Овај понедељак 8. март 2021. године, биће уписан у књигу тениских рекорда. Србин Новак Ђоковић започео је 311. недељу на првом месту АТП листе и оборио рекорд Роџера Федерера", пише Мундо депоритво, у тексту "Ђоковић оборио Федереров рекорд".

"Као што се и очекивало, први сјајни рекорд Роџера Федерера који је мора бити оборен јесте онај који се односи на његову постојаност на врху светске ранг листе. Од јутрос је Новак Ђоковић са 311 седмица краљ света, са једном недељом више од Федерера, који је остао на 310", део је текста италијанске Газете дело спорт под насловом "Ђоковић престигао Федерера: 311 недеља на броју 1".

Француски Екип у тексту "Ђоковић- први на броју 1" пише: "Новак Ђоковић почео је данас своју 311. недељу на челу АТП листе и тиме је оборио рекорд Роџера Федерера (310)."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)