НАЈВЕЋИ ЛИЦЕМЕР АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Понижавао и вређао Ђоковића, а онда га дизао у небеса и покушао да се опере

Новости онлине

22. 02. 2021. у 14:29

НАЈВЕЋИ ЛИЦЕМЕР АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Понижавао и вређао Ђоковића, а онда га дизао у небеса и покушао да се опере

Фото: ЕПА

БИВШИ аустралијски тенисер Сем Грот у неколико наврата је нападао Новака Ђоковића, а сада је пропустио прилику да ћути, после освајања Аустралијан опена.

Грот је пре турнира био “кербер” аустралијских власти, нападао је светског броја један због предлога мера за помоћ тенисерима, иако сам Новак није ништа лоше рекао о мерама које је предузела Аустралија.

Ни ту није био крај, затим је српског тенисера назвао "зликовцем" и оптужио га да је лажирао повреду стомачних мишића.

Сада, када је обелодањено чак да је повреда погоршана и да се рана проширила са 1,7 на 2,5цм, навијачи су на Твитеру питали Грота хоће ли се извинити Новаку.

Од извињења није било ништа, али је Грот имао спреман одговор.

"Новак је невероватан тенисер и на почетку сезоне сам прогнозирао још једну Новакову победу, и велику 2021. годину. Моји коментари овог лета немају никакве везе са његовим тенисом. Он је још једном показао прошле ноћи да је његов тенис на другом нивоу", објаснио је Аустралијанац и приложио своју прогнозу из новина у којој је типовао да ће Ђокович освојити турнир.

Наравно, навијачи нису били задовољни одговором, приметили су да је извињење изостало, па су још више напали Сема Грота који се у међувремену није бранио.


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)