МИСТЕРИЈА НОВАКОВОГ МЕДАЉОНА: Зашто је Ђоковић скинуо крст са врата и ставио другу амајлију?

Новости онлине

18. 02. 2021. у 08:34

НОВАК Ђоковић је сада залечио повреду и граби ка новом трофеју у Мелбурну, али и констамтно пуни новинске ступце, али нажалост не увек по лепом.

МИСТЕРИЈА НОВАКОВОГ МЕДАЉОНА: Зашто је Ђоковић скинуо крст са врата и ставио другу амајлију?

ФОТО: АП/Танјуг

Западни медији до најситнијих детаља све анализирају углавом у свему пронађу нешто негативно, И на том им треба честитати, јер не може то баш свако. Не може свако увек да критикује најбољег на свету, који се бори за остале играче чак и ако то њему неће донети ништа добро, и како је због тога свакодневно на удару...

Сви се баве сваким његовим потезом, шта уради, каже, да ли је повређен или не, па колико… Зашто је Новак Ђоковић  поцепао фластере са стомака, које лекове пије...

Сада је мистерија зашто не носи крстић око врата  него црни медаљон. Током меча са Раонићем могао је да се примети и необичан медаљон, са драгим каменом црне или неке друге сличне тамне боје, који је носио око врата.

Није познато који је драги камен носио Новак и која је симболика тог медаљона. Највероватније је у питању "ларквит", драги камен за који се верује да има моћна својства.

Ларквит је црни "лабрадорит" за који се верује да је одличан за заштиту и уземљење. Наводно прочишћава суптилна тела и јача повезаност с енергијама земље, помаже онима који га носе да се повежу с духовима природе. Овај камен стимулише визије и побољшава психичке способности. Такође неутрализује и одбија негативну енергију.

Фото: Принтскрин

 

Ово није први пут да Новак носи драги камен око врата. Пре пет година Ђоковић је носио аметист, полудраги камен који симболише заштиту и спиритуалност. У питању је камен метаморфозе и преображаја, и уноси мир и хармонију у процтор. Назива се каменом духа и тоника за душу.

Што се тиче канена који сада носи у Мелбурну сајтови који се баве симболиком и својствима одређених драгих камена, наводе и да ларквит помаже у прочишћавању ткива, подстиче мишићну детоксикацију, усклађује метаболизам, умирује живце и смањује крвни притисак, а све то је нешто што погодује Новаку у ситуацији у којој се нашао као повређен.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

sima

18.02.2021. 09:47

Au brate al im Nole zadaje muke. Najviše o njemu brinu, al neće da priznaju. Sve to rade indirektno ,evo sad počeše kroz raznoliko kamenje. Sad će skočiti prodaja ovakvih dragih kamenčića. Lepo je kad se svet interesuje za njega. Mora da paze da nebudu mnogo ljubomorni ovi drugi Federer,Nadal i društvo,nije fer. Neće se Nole ljutiti ako i o njima neku reč kažu?kolege su.