ЈА МОГУ И ДА ОДЕМ, ЗНАТЕ! Урнебесан интервју Циципаса после меча са Симоном

Novosti online

09. 02. 2021. у 15:46

ПЕТИ носилац на АО Стефанос Циципас одушевио је навијаче на Род Лејвер арени спектакуларном партијом против ветерана Жила Симона, али је после меча дао интервју који је изазвао помешана осећања - неке је одушевио, а неки су се на њега наљутили.

ЈА МОГУ И ДА ОДЕМ, ЗНАТЕ! Урнебесан интервју Циципаса после меча са Симоном

ФОТО: Твитер принтскрин

"Грчки Бог" како га зову симпатизери, одговорио је на питање тениске легенде Џима Куријера да ли га је изненадило што му је симон пружио тако слаб отпор:

- Шта да кажем, сигурно је да нисам очеквиао овако  лак посао. Мислим да сам одигра одлично - рекао је Cиципас, а из публике се чуло помешано негодовање и одобравање.

- Будимо искрени, не знам ни какву је тактику имао - покушао је да настави, али се из публике зачуо смех који није престајао.

- Ово је последње што сам очекивао у животу, да играм на Род Лејвер арени и да се публика смеје. Знате, ја могу и да одем, не знам заправо ни шта радим овде - наставио је Циципас, а и гледаоци на Род Лејвер арени.

Циципас ће се у другом колу састати са Аустралијанцем грчког порекла Танасијем Кокинакисом који је добио специјалну позивницу а игра без спонзора у опреми из супермаркета.

- То ће бити... не знам, добар је момак - рекао је Циципас, што је изазвало нови смех са трибина.

Џим Куријер је на крају спасао Грка даље бламаже, замоливши публику за аплауз, што је и испоштовано.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)