ЖАЛИО СЕ НА НОВАКА, А ПОТОМ И НА НАВИЈАЧЕ: Није забавно играти пред Србима

Novosti online

02. 02. 2021. у 17:57

ДВАДЕСЕТЈЕДНОГОДИШЊИ тенисер из Канаде Денис Шаповалов играо је одличан тенис против Новака Ђоковића, а након 1. кола АТП купа говорио је о самом дуелу.

ЖАЛИО СЕ НА НОВАКА, А ПОТОМ И НА НАВИЈАЧЕ: Није забавно играти пред Србима

ФОТО: ЕПА

Мучио га Новака Канађанин, али је на крају квалитет био на страни најбољег тенисера света који је уписао две победе. Денис је и претходне сезоне играо против Новака на АТП купу, упоредио је та два искуства. 

„Сигурно је да су момци били задовољни што су играли пред навијачима. Ових дана је некако чудно играти пред публиком. Сигуран сам да су се момци забавили. Да, сада је привилегија не играти пред празним трибинама. Времена су мало другачија. На крају, мислим да то не утиче много на ниво игре или на начин на који тенисери излазе на терен. За мене лично је боље и пријатније играти пред навијачима, због енергије“, рекао је Шаповалов.

У првом издању АТП купа трибине су биле попуњене до последњег места, није се Канађанину допало то на који начин навијачи подржавају Новака. 

„Играње прошле године пред српским навијачима није било баш забавно. Мислим да је данас било боље што није било толико навијача. Захвалан сам навијачима Канаде који су дошли, било их је лепо чути“, истакао је Шаповалов.

Он је током меча са Ђоковићем у појединачној конкуренцији имао примедбе на понашање главног арбитра, истакавши да српски тенисер има привилегован статус и да не добија упозорења од судије за прекорачење дозвољеног времена за припрему за поен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)