НОВАКОВ ИНТЕРВЈУ СА ТЕРАСЕ: Ђоковић открио шта ће прво да уради кад изађе из карантина (ВИДЕО)

Новости онлине

21. 01. 2021. у 10:31

НОВАКОВ ИНТЕРВЈУ СА ТЕРАСЕ: Ђоковић открио шта ће прво да уради кад изађе из карантина (ВИДЕО)

Фото: EPA-EFE/MORGAN SETTE

ПОЛАКО, али сигурно ближи се крај обавезног двонедељног карантина за највеће тениске звезде у Аделејду.

Ближи се и моменат када ће гледаоци моћи да виде на делу Новака Ђоковића, Рафаела Надала, Доминика Тима, Серену Вилијамс, Наоми Осаку, као и хероину Аустралије Ешли Барти која је последња играчица за коју је потврђено да ће учествовати на егзибицији следећег петка.

Овог јутра у продају је пуштено 8.000 улазница за егзибицију која ће се одржати на комплексу “Меморијал драјв”, а каква је потражња била најбоље говори чињеница да су све нестале за три минута! Егзибициони дуел ће бити подељен у две сесије.

Сваку ће моћи да прати 4.000 људи који ће бити распоређени по читавом стадиону и који ће током кретања по комплексу морати да се носе маске на лицима.

А док чека дан када ће заиграти пред публиком, Ђоковић се труди да има што је могуће више интеракције са навијачима, али и представницима медија.

Сада су медији скроз пришли Новаковој тераси, а он је одлучио и да да интервју с балкона, што је вероватно његов најнеобичнији у каријери.

- Чудно је бити закључан у соби 14 дана, али у исто време смо много срећни у односу на играче из Мелбурна, јер имамо више сати које можемо да проведемо напољу и на терену - рекао је Новак Ђоковић.

- Прва ствар коју ћу урадити у петак ујутру је да ћу да трчим право до овог парка и провешћу тамо сат времена - рекао је Ђоковић током ћаскања са медијима.

Око хотела су се окупили и многи навијачи најбољег тенисера света, који су искористили прилику да га сликају и да такође проћаскају с њим, пошто је био добро расположен.

Интересантно је да је Новак уговорио и интервју с терасе, тако што је представницима одређене куће рекао да ће их позвати на број који су записали, како би могао да им се јави да дуже попричају.

- Шта кажете на ово, позваћу вас на тај број ту - рекао је Новак, а иза камере се од стране новинара чуло одушевљено, "да".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)