ОСАКИНА ОБЈАВА ПОДИГЛА БУРУ У МЕЛБУРНУ: Организатори Аустралијан опена забранили постове на друштвеним мрежама

Novosti online

18. 01. 2021. у 18:13

ОСАКИНА ОБЈАВА ПОДИГЛА БУРУ У МЕЛБУРНУ: Организатори Аустралијан опена забранили постове на друштвеним мрежама

фото: ЕПА

СИТУАЦИЈА у Мелбурну и Аделејду где су смештени тенисери и тенисерке за предстојећи Аустралијан опен гора јеиз дана у дан.

Организатори су организовали летове са 17 дестинација. У авионима који су дошли из Лос Анђелеса и Дубиаја појавили су се случаји вируса корона и сви играчи и играчице су послати у строги карантин.

То значи да они не смеју да тренирају, док они који су смештени у Аделејду могу да се припремају за први гренд слем сезоне.

Јапанска тенисерка Наоми Осака, објавила је на друштвеним мрежама фотографију како је на терену у Аделејду са члановима свог тима, што је изазвало праву буру реакција међу оним који су заробљени у собама у Мелбурну.

- Револт је експлодирао. Играчи нису срећни због неједнаког третмана у односу на оне смештене у Аделејду. Фотографија Наоми Осаке их је излудела - написао је италијански новинар Лука Фјорино.

Јапанка је убрзо потом обрисала фотографију, а организатори су замолили све који су у Аделејду да не објављују ништа на друштвене мреже како не би нервирали оне који се налазе у Мелбурну.

Било како било ситуације није нимало пријатна за све. Аустралијан опен би требало да почне 8. фебруара.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)