О ОВОМ ПОТЕЗУ БРУЈИ РЕГИОН: Новак је урадио нешто што Надал и Федерер никада не би! (ВИДЕО)

Novosti online

01. 12. 2020. у 09:14 >> 09:21

О ОВОМ ПОТЕЗУ БРУЈИ РЕГИОН: Новак је урадио нешто што Надал и Федерер никада не би! (ВИДЕО)

ФОТО: ЕПА

НОВАК Ђоковић је још једном показао да је пре свега човек, а не само сурови професионалац.

Српски тенисер је обезбедио свим тенисерима из Србије али и региона да се бесплатно припремају у његовом тренинг центру, уз обезбеђне терене, лоптице, хотел, храну и шпановање рекета.

Наиме, Петар Поповић тренер Дамира Џумхура, захвалио се "у име" свих српских играча најбољем тенисеру планете што им је омогућио да се ове зиме потпуно бесплатно припремају за нову сезону.

"Почетак припрема за 2021. Посебно хвала Новаку који је ове зиме свим српским играчима обезбедио бесплатне терене, лоптице, храну, хотел, шпановање рекета... Могу само да скинем капу", написао је Поповић на Инстаграму.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Goran GOXY

01.12.2020. 10:22

Истински великим људима и приличи овако нешто. Прави Србин и православац овако живи и овако ради. Зато нека га Бог дарује свим земаљским добрима, јер уме исправно да их користи и тако, верујем, задобије и она блага небеска, када за то дође време. Ноле, жив и здрав био.

Duško

01.12.2020. 13:13

Svaka čast Novače, pokazao si još jednom da smo svi mi pa i ti samo ljudi, uz činjenicu da si uz to veliki čovek. Ovakva ponašanja emocionalnog karaktera su tamo negde potpuno nepoznata i neshvatljiva, zbog toga su još vrednija i veća . Srećno !