АЛЕКСАНДАР ЗВЕР(ЕВ): Бивша девојка оптужила немачког тенисера за насиље у породици

Novosti online

29. 10. 2020. у 12:49

АЛЕКСАНДАР ЗВЕР(ЕВ): Бивша девојка оптужила немачког тенисера за насиље у породици

Фото: EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

НЕМАЧКИ тенисер Александар Зверев је у само 24 сата постао централна фигура чак две афере које немају везе са "белим спортом" него са његовим, како се оспоставља више него бурним, љубавним животом.

Само неколико сати након што је седми играч света сазнао да његова биша девојка, модел Бренда Патеа, чека дете чији је он отац, Зверева је, додуше посредно, оптужила друга бивша изабраница Олга Шарипова да ју је тукао.

Некадашња представница Русије у јуниорској конкуренцији објавила је потресну причу на Инстаграму.

- Мене су тукли и нећу више да ћутим! Желим да испричам личну и тешку причу за мене, коју сам прошла и оставила у прошлости. Пишем ово да би девојке које су у истој ситуацији, или су биле, не би осећале саме и да би имале снаге да наставе даље да живе. Била сам жртва насиља у породици

Иако га није именовала у Инстаграм сторију, Олга је за познати руски сајт Чемпионат потврдила да је реч о Александру Звереву.

- Тог дана сам била у шетњи са мојом пријатељицом Дашом, супругом Данила Медведева. Мало смо закаснили, а Саша се наљутио због тога. Кад сам се вратила кући, посвађали смо се, покушао је да ме задави јастуком, заврнуо ми руку. Покушала сам неколико пута да истрчим из собе, али он ме је бацио на зид и рекао да немам где да идем.

Шарипова додаје да је Саша после закључао у собу, а њене ствари бацио у хол.

- Мораћеш да одговориш на нека питања - рекао јој је бесно.

Шарипова, која истиче да њена објава нема никакве везе са сазнањем да ће Зверев ускоро постати отац, сматра да немачки тенисер мора да одговара за своје поступке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)