ЂОКОВИЋ ЈЕ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ: Бивши тенисер открио да је учио од велике тројке и зашто траје толико дуго

Новости онлине

26. 10. 2020. у 15:50

ЂОКОВИЋ ЈЕ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ: Бивши тенисер открио да је учио од велике тројке и зашто траје толико дуго

Фото АП

ДУГО се води дебата о томе ко је најбољи од "велике тројке" у тенису - Новак Ђоковић, Рафаел Надал или Роџер Федерер. Вероватно да та прича неће стати у скорије време.

Један од играча који је често играо са свом тројицом је бивши кипарски играч Маркос Багдатис. Није желео да прича о томе ко је најбољи свих времена, већ их је сву тројицу ставио у исту раван.

Говорио је медијима у својој земљи о утицају који је "велика тројка" остварила на тенис и њиховим квалитетима на и ван терена.

- Мислим да морамо да будемо позитивног става, колико год компликована ситуација била. Верујем да је сада време када можемо највише тога да научимо. Увек сам држао у глави то да се увек учи, и на терену и ван терена. Да то ставите у праксу, научио сам од "велике тројке" - рекао је Багдатис.

Кипранин је детаљније говорио о тројици истинских мајстора са рекетом.

- Људи виде шта они тако дуго раде и мисле да је то нормално. Али наравно да није. Федерер, Надал и Ђоковић су са друге планете. Главни разлог због којег настављају тако добро играју, моје мишљење је, јер су увек спремни да учи и да надмаше саме себе. Они знају како да остану понизни, да буду отвореног ума, што је врло тешко урадити када сте најбољи - закључио је Багдатис.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)