ТРОИЦКИ ИГРАО ПИЈАН: Новак ми маше са 100 евра, не могу ни лево ни десно – мртав

Новости онлине

20. 10. 2020. у 08:36

ТРОИЦКИ ИГРАО ПИЈАН: Новак ми маше са 100 евра, не могу ни лево ни десно – мртав

Фото: М.Вукадиновић

СРПСКИ тенисер Виктор Торицки се гостујући у подкасту Wисх&Го присетио анегдоте која се и дан данас препричава међу момцима у репрезентацији.

Првог дана Дејвис куп надметања, Троицки је губио са 2:0 у сетовима од Борне Ћорића. Али успео је да га жаргонски речено „окрене” и слави са 3:2.

После тог исцрпљујућег меча, Србија је повела са 2:0 и недостајао им је још само поен да победе у сусрету. Али…

Након епског дуела, Троицки је изашао у краљевачки клуб и можда више него што би требало прославио победу. Човек је победио и себи дао одушка, па мало више попио.

– Мало ме је срамота што ово морам да причам. Завршио се меч, ја сам изашао у град, а сутрадан сам онда ушао на меч дублова у халу како бих гледао другове. И да се зна, нисам ја био једини који је претходну ноћ изашао, али изгледа да су мене „пикирали”.

Онда је уследила салва смеха.

– Ћуте сви у дворани, спремају се момци за сервис, а из публике се одједном чује: “Викторе, јеси пресис'о синоћ?” Са нагласком, онако фино! Сви смо пали у несвест од смеха!

А онда се подсетио још једне бескрајно занимљиве ситуације која се десила на Дејвис купу у Шведској.

– Легендарно је… Јанко и ја смо у петак играли синглове и добили смо лагано јер су они имали слаб тим. Имали су ОК дублаше, али су синглови били слаби. Јанко и ја смо добили синглове, а дубл су у суботу играли Ноле и Зики. Нолету је требало да одигра тај меч да би стекао услов за Олимпијске игре. Није хтeо да игра сингл, већ су одиграли дубл и наравно изгубили, па је у недељу Јанко требало да игра први меч против неког непознатог Швеђанина. Само се чекало да он добије тај меч и да ми победимо – већ је почео заразно да се смejе Виктор.

Једва се суздржавао да се не зацени од смеха, па је додао:

– Ми смо вече пре тога знали да ће, надамо се победити Јанко, па смо изашли у град. И остали смо доста дуго. Већ је свануло када смо се враћајући се из града почели Типсаревићу да певамо под прозором: „Спавај Јанкела!” Наравно, он ништа то није чуо. И добро, добије он тај меч први у недељу, а ја сам поприлично пресис'о што би рекли и мало сам имао времена за одмор. Јанко је брзо добио, Зики није хтeо да игра сингл, Ноле исто, и сада да би одиграли, ја треба да играм пети меч против Линдстеда. А он дублаш, никада није био сингл играч, али може добро да сервира, уме да одигра добро. А ја… Не могу лево, не могу десно. Мртав! И онда су ме зезали са стране. Вичу са клупе: “Ако га сада брејкнеш даћемо ти сто евра!” Па ми машу са сто евра! Ноле, наравно. Па ме уцењују, а ја не могу да се окренем. На крају, Линдстед преда меч. Рекох, бежимо одавде, не могу да стојим – рекао је Троицки.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)