ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СКАНДАЛА ТОКОМ НОВАКОВОГ ИНТЕРВЈУА: Новости ексклузивно из Париза откривају детаље са чувене конференције

Горан Чворовић - Специјални дописник из Париза

28. 09. 2020. у 19:00

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СКАНДАЛА ТОКОМ НОВАКОВОГ ИНТЕРВЈУА: Новости ексклузивно из Париза откривају детаље са чувене конференције

Фото: АП

МНОГО забуне изазвала је информација у понедељак о наводном скандалу који се догодио на "напрасно прекинутој" конференцији Новака Ђоковића пре почетка париског гренд слема, када је Новак говорио о теми "о којој нико не прича".

Организатори су објаснили да је, заправо, реч о посебном интервјуу на који је имао право француски радио "Европа 1" у дану када је одржана и његова општа конференција за медије, у суботу. Интервју је објављен у понедељак, када је пуштен и видео-запис разговора на сајту овог радија.

Новак је ту, одговарајући на постављена питања, доста говорио о корони, као и многи играчи на својим конференцијама, а истакао је и да би волео да постоји могућност другог теста после 24 сата, да би се утврдило да ли је први тачан. Исто то рекао је и на општој конференцији за медије.

Разговор се после тога наставио следећим питањем о томе да ли би ово могла да буде његова година на Ролан Гаросу. После тога јесте уследио прекид, али из разлога који се редовно дешавају и нису уопште неуобичајени, истакли су у Паризу.

- Новинар је имао право на три питања – објаснили су нам на Ролан Гаросу.

Па кад су постављена три питања, интервју је самим тим био завршен и није било ни времена ни места за наставак приче и постављање четвртог.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)