ТИТУЛА СА ПОСЕБНОМ ПОСВЕТОМ - КЕЦМАНОВИЋ: Они су заслужни за све моје успехе!

Танјуг

13. 09. 2020. у 20:43

ТИТУЛА СА ПОСЕБНОМ ПОСВЕТОМ - КЕЦМАНОВИЋ: Они су заслужни за све моје успехе!

ФОТО: ЕПА

МЛАДИ српски тенисер Миомир Кецмановић изјавио је да је изузетно срећан и задовољан освајањем прве АТП титуле на турниру у Кицбилу, а посебно што је сам себи доказао да може да постиже врхунске резултате.

"Додатно ме радује да сам то успео да учиним баш сада и у Кицбилу, у овом тешком тренутку за све нас играче због паузе које је изазвала пандемија вируса корона, као и то што сам до овог трофеја стигао на шљаци која и није моја омиљена подлога. Доказао сам пре свега себи да могу направити резултат који желим и за који све ове године константно радим на себи и тренирам", рекао је Кецмановић.

Како је навео, пут до титуле у Кицбилу није био лак.

"Искрено нисам пуно ни очекивао од овог такмичења на које сам стигао из друге временске зоне и са друге подлоге, из Њујорка и УС Опена у Аустрију, са бетона на шљаку. Ишао сам корак по корак без икаквог притиска и резултат је ту, што ми даје додатну мотивацију да наставим да радим још јаче и остварим резултате које сам себи зацртао још као јуниор. Ову титулу посвећујем мојим родитељима, који су заслужни за све моје успехе, без којих не би био ту где јесам", каже Кецмановић.

За славље нема времена, Кецмановић је одмах након доделе пехара кренуо пут Рима, где га очекује учешће на турниру из Мастерс серије.

У првом колу противник ће му баш као у Кицбилу (Кеј Нишикори) бити један Јапанац, овај пут Нишиока Јошихито.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)