ЈУ-ЕС ОПЕН ЈЕ ШАЛА - МЕДВЕДЕВ: Казнили су ме као да сам убио некога! (ВИДЕО)

А. Илић

12. 09. 2020. у 09:34

ЈУ-ЕС ОПЕН ЈЕ ШАЛА - МЕДВЕДЕВ: Казнили су ме као да сам убио некога!  (ВИДЕО)

ФОТО: ЕПА

ОРГАНИЗАТОРИ овогодишњег Ју-Ес опена немају много разлога за понос, јер је овогодишњи турнир далеко од савршено изведеног.

Доминик Тим се пласирао у финале Отвореног првенства Америке, савладао је Данила Медведева, а током меча поново је дошло до скандала који ће изазвати нову буру у тениском свету. 

Након дисквалификације Новака Ђоковића, Медведев је ушао у сукоб са организаторима. 

Шта је изазвало гнев код руског тенисера? Он је у једном тренутку затражио "челенџ", међутим, није га добио, уз образложење да га је касно тражио. 

Резигниран таквом одлуком прешао је на противникову страну, како би показао где је лоптица пала, а то му је донело јавну опомену од стране судије. 

Видно изнервиран, он се обратио и супервизору на његовој половини терена:

"Да ли је УС опен шала? Видемо смо сви већ шта се дешавало овде! УС опен је шала, зар не?", рекао је Медведев, највероватније алудирајући на елиминацију српског тенисера Новака Ђоковића након што је погодио линијског судију лоптицом. 

"Судија ми је дао опомену. Шта сам урадио да бих то добио?", упитао је Рус.

Добио је одговор да је прешао мрежу што није дозвољено по правилима.

"Мислим да сам убио некога! Извините, био сам тако зао што сам прешао мрежу, моје извињење. Моје искрено извињење Ју-Ес опену јер сам прешао мрежу. Извињавам се и Вама и судији. Да ли је сада у реду?", видно изнервиран одлукама судија закључио је Медведев. 

Ток догађаја погледајте овде: 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Pa Vidi Ovako

12.09.2020. 20:19

Nažalost i ovde se vidi, kao i u svim ostalim sferama života, da se pravi kvalitetni ljudi ućutkavaju, a ističu retardirani imbecili. Tako su sve prave vrednosti u ljudskom rodu urušene, poslednjih decenija, a zadnjih godina posebno.