ЦРНОГОРАЦ СТАО У ОДБРАНУ ЂОКОВИЋА: Као да је непријатељ број један у свету, а такав човек се једном рађа

Новости онлине

13. 08. 2020. у 13:10

ЦРНОГОРАЦ СТАО У ОДБРАНУ ЂОКОВИЋА: Као да је непријатељ број један у свету, а такав човек се једном рађа

Фото: Твитер

ЦРНОГОРСКИ репрезентативац и кошаркаш Орландо Меџика Никола Вучевић говорио је о неправедном ставу многих према првом тенисеру света Новаку Ђоковићу.

- Ружно је било како су се неки понели према Новаку. Он је из најбоље намере покушао да организује турнир. Дате су му погрешне информације о томе какво је стање са вирусом у том тренутку на Балкану. Он је из најбоље намере покушао да помогне тенисерима и да људима донесе нешто, с обзиром да је свет био блокиран. Људи су могли да изађу из куће, да виде најбоље тенисере света ту и да се нешто дешава. Намера је била да се скупи новац у добротворне сврхе и да се помогне тенисерима. Међутим, заразило се неколико играча. У реду, може да се каже да је то била грешка, али начин на који су људи одреаговали према Новаку, као да је он био непријатељ број један у свету. Мени то никако није било јасно. Поготово када се сагледа шта је све Новак урадио, не само за Србију него и за Балкан - казао је Вучевић, који је био гост емисије "Спо(р)тлигхт“ и наставио да сипа комплименте. 

- Он је најбољи амбасадор којег је Србија имала у историји. Како се понаша, како представља државу и како поносно прича о томе, а људи су опет имали толико негативних мишљења о њему и то ми никако није било јасно. Он је спортиста какав се рађа једном у ко зна колико година. Њему замерити нешто мени је потпуно нејасно.

Ас Орланда изузетно поштује  и диви се првом тенисеру света.

- Новака заиста ценим. Имао сам прилику да га упознам, да га гледам уживо и да попРичам са њим после мечева. Види се да је Ноле велики шампион и велики човек. Ружно је како су се понели према њему, није он то заслужио ни на који начин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)