ЂОКОВИЋ ДОБИО ПОКЛОН: Бесплатан плац за Новака на Јахорини

Танјуг

уторак, 14. 07. 2020. у 16:42

ЂОКОВИЋ ДОБИО ПОКЛОН:  Бесплатан плац за Новака на Јахорини

Новак Ђоковић фото АП

СКУПШТИНА општине Пала, у Републици Српској, данас је српском тенисеру Новаку Ђоковићу доделила плац на Јахорини, а начелник те општине Бошко Југовић је рекао да су одборници у доношењу те одлуке били једногласни.

Реч је о земљишту површине око 400 метара квадратних, које се налази на атрактивној локацији на Јахорини преко пута полазне станице гондола.


Југовић је подсетио да се поред полазне станице гондола налази и ски-стаза која носи Ђоковићево име.

"У договору са надлежнима из Олимпијског центра, Новаком и његовим оцем, поклонили смо им земљиште на овој локацији, док је на локацији која им је првобитно требала бити додељена предвиђена изградња спортског центра који је неопходан једној планини попут Јахорине", рекао је Југовић.

Ђоковић је јуче допутовао са родитељима у Сарајево, као базу за одмор је изабрао Требевић, а дане проводи у Високом, у Археолошком парку "Босанска пирамида Сунца", пренели су сарајевски медији.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Zloco

14.07.2020. 19:58

Gledam nešto, kako se nešto, što se nije zaradilo lako poklanja. Pazi, odbornici na Palama poklanjaju Novaku plac na Jahorini. Nemam ništa protiv Noleta ali čemz ovo? Treba li njemu? Što ne poklonite nekom siročetu???