ПОЗНАТИ ХРВАТ ПОТКАЧИО ЂОКОВИЋА: Адрија тур? Неопрез и недисциплина – противник не спава

Новости онлине

11. 07. 2020. у 14:10

Вирус короне је тема о којој се највише прича ових дана на Балкану, а чини се да је све некако кренуло од тениског спектакла у престоници Србије.

ПОЗНАТИ ХРВАТ ПОТКАЧИО ЂОКОВИЋА: Адрија тур? Неопрез и недисциплина – противник не спава

Иван Љубичић фото: ЕПА

О Адрија туру, који је одржан у Београду, а у Задру окончан пре финала, а који је подигао велику буру у свету, причао је и Иван Љубичић, један од тренера Роџера Федерера

- Адрија тур није апсолутно лоша идеја. Не треба осуђивати идеју и жељу, напротив. Међутим, свима је јасно као дан да је неке ствари требало другачије радити. Тај неопрез и недисциплина, занемаривање чињеница на крају је било пресудно - рекао је Љубичић за Нови лист.

Он сматра да је Адрија Тур, на иницијативу првог тенисера света Новака Ђоковића, добар пример свима.

- Било је више штете него користи, иако није требало бити тако. На крају крајева, и то служи за нешто, показало се да морамо бити опрезнији, без обзира на то што је у једном тренутку у Хрватској било девет активних случајева. Данас је тога много више. Противник не спава.

У Задру је заражен најбољи хрватски тенисер Борна Ћорић.

- Борна је добро. Прво је био у шоку, бринуо се за људе око себе, родитеље, старије људе који су у опасности. Нема никаквих симптома. Организовали смо траку за трчање, бицикл, тренирао је код куће шта је могао. Не знам правила, али знам да је близу 'слободе'- закључио је рођени Бањалучанин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)