"АМЕРИ СУ СРЕЋНИ, А МЕНЕ ХВАТА ТУГА": Огласио се тениски "савезник" Новака Ђоковића и ударио на земљаке

Новости онлине

28. 08. 2022. у 09:41

ТЕНИС Сандгрен је био први из "белог спорта" који је отворено стао уз Новака Ђоковића, када су хтели да га избаце са Мелбурна, као и током депортације Србина.

АМЕРИ СУ СРЕЋНИ, А МЕНЕ ХВАТА ТУГА: Огласио се тениски савезник Новака Ђоковића и ударио на земљаке

ФОТО: Тањуг

Исто је Американац урадио сада и стао на страну Ђоковића пред Ју-Ес опен, који ће протећи без најбољег српског тенисера.

- Тенис је себични, индивидуални спорт по природи. Сви имају своје интересе, па када се створи оваква ситуација, нико неће ни да прст помери. Можда су неки и срећни што Новака Ђоковића неће бити у Њујорку, али мене хвата туга како су се неки понели. Све је тужно, поготово то што организатор Ју-Ес опена није урадио довољно за Новака - рекао је Сандрген за "Екип".

Отишао је и корак даље, па тврди да су са  Ју-Ес опена могли да ураде далеко више како би имали троструког шампиона у Њујорку опет на теренима.

Фото: АП

 

- Не могу нас натерати да мислимо да њихов глас није битан у свему овоме. Тако битан и моћан догађај може да утиче на промену правила или да гарантује изузеће за Ђоковића. Ју-Ес опен се није борио за Новака и то је тужно и брутално у исто време - поручио је Американац.

Бонус видео - Новак у друштву Жељка Обрадвића гледа кошаркаше

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе Нема предаје у свлачионици орлова (ФОТО)

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе "Нема предаје" у свлачионици орлова (ФОТО)

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије није се прославила у првом мечу на Мундијалу, али сама чињеница да су "орлови" на највећој смотри светског фудбала "боде очи" непријатељима наше државе и народа.

25. 11. 2022. у 14:58

Коментари (2)

МОЈ ОМИЉЕНИ ПРАЗНИК: Како су Ана и Владе Дивац прославили Тенксгивинг (ФОТО)