"ШТА СИ МИ ТО РЕКАО"? Бесни Данил Медведев због једне речи кренуо да се обрачуна са навијачем (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 08. 2022. у 08:09

Руски тенисер Данил Медведев елиминисан је већ на старту мастерса у Монтреалу пошто га је надиграо Ник Кирјос (6:7, 6:4, 6:2), контроверзни Аустралијанац уз кога је била већина публике у Канади.

ШТА СИ МИ ТО РЕКАО? Бесни Данил Медведев због једне речи кренуо да се обрачуна са навијачем (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Не само да су били уз њега, него су били против Данила Медведева, првог тенисера света, тако да су Руса на крају меча навијачи дочекали ружним повицима. Присутни су забележили како су му викали "лузеру" док је напуштао стадион, а иако би многи то само игнорисали, Медведев није могао да се суздржи.

Снимци који круже друштвеним мрежама показују да се Данил Медведев суочио са једним од навијача који му је погрдно скандирао. Окренуо се ка њему и отишао да му дели лекције, а све је пратило и обезбеђење.

Медведев је "хејтеру" објаснио да је миран и да му се само не свиђа оно што је скандирао. Због тога што је разговор почео бурним ходом и речима "шта си то рекао", многи су претпоставили да ће ситуација ескалирати, међутим Медведев је био на дистанци и мирно се суочио са навијачем.

"Немој да гледаш доле!", рекао је Медведев овом мушкарцу, с тим да се јасно може чути да није и једини који му је погрдно скандирао, али је баш њега запазио.

Други навијачи су тражили од навијача да се извини, а иако то нисмо чули - све се на крају још и мирно завршило.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом