СРБИН СА ПЛАНЕТЕ КРИПТОН: Новак Ђоковић је име које одзвања тениском планетом, ево како је свет реаговао на чудесан преокрет

В.М.П.

05. 07. 2022. у 19:10

СРПСКИ феникс се поново подигао из пепела...

СРБИН СА ПЛАНЕТЕ КРИПТОН: Новак Ђоковић је име које одзвања тениском планетом, ево како је свет реаговао на чудесан преокрет

FOTO: Tanjug/AP

Новак Ђоковић годинама је већ синоним за нестваран спортски менталитет, његово "преокрет величанство" још једном је начинило подвиг. Овога пута Јаник Синер је био тај који је живео у илузији да може да скине скалп "тениском краљу". 

Поново свет прича о надљудским супериорним способностима Србина, а многи као да су унапред знали какав ће сценарио бити...

Тако је на пример Вимблдон још при резултату 2:1 у корист италијанског тенисера најавио велики "камбек", да би након самог тријумфа званична Твитер страница објавила фотографију са натписом:

- Никада не отписујте Новака Ђоковића.

Било је и подсећања на иконичну прославу поена Новака Ђоковића, која би могла постати један од његових заштитних знакова у будућности и нешто што би се могло вртети на спортским шпицама широм света.

Тениски турнир Ролан Гарос такође је муњевито реаговао, слично као и њихове колеге из "Ол Ингланд клуба", алудирали су на то да Новак Ђоковић никада не сме бити отписан.

"БИ-БИ-СИ" упоредио је Ђоковића са "Суперменом", користећи чувени цитат који је карактеристичан за то измишљено биће са натприродним моћима.

- Да ли је то птица? Да ли је то авион? Не то је Новак Ђоковић.  

"Тенис ТВ" назвао је нашег тенисере борцем каквог нема.

Чувени амерички спортски новинар Стив Вајсман, брже-боље је похрлио на твитер како би изјавио да је Новак Ђоковић највећи спортиста свих времена. 

Ђоковић ће у полуфиналу овогодишњег Вимблдона играти против победника меча Давид Гофан (Белгија) - Камерон Нори (Велика Британија).

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић није међу троје тенисера с највећом зарадом у 2021.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)