НОВАК ЂОКОВИЋ "НА ФОРУ" УЛАЗИ У АМЕРИКУ? "Када би ме пустили, после два дана би ме нашли..."

Новости онлине

28. 06. 2022. у 18:28

ПОЛИТИКА ће по ко зна који пут умешати прсте у спорт, а Новак Ђоковић ће поново извући "дебљи крај". Како ствари стоје УС опен биће ускраћен за учешће најбољег српског тенисера и икону "белог спорта".

НОВАК ЂОКОВИЋ НА ФОРУ УЛАЗИ У АМЕРИКУ? Када би ме пустили, после два дана би ме нашли...

ФОТО: Танјуг/АП

У медијима су се појавиле информације да су неки невакцинисани играчи успели да уђу у САД, "на фору", али Новак ту не полаже наду.

- Нисам информисан да су невакицинисани играчи улазили у САД, а моје схватање правила које тамо тренутно важе је да, нико ко није вакцинисан не може да уђе у њихову земљу. Оно што сам незванично чуо је да је можда било неких људи који нису били 'познати' па су успели да се провуку, а у том смислу би мој третман био потпуно другачији. Не бих сигурно покушавао да уђем у САД да то није дозвољено - рекао је Новак и упоредио ситуацију са оном у Аустралији:

- Људи су склони да мисле да сам управо такву грешку направио у Аустралији, а истина је да је било сасвим супротно, да се не понављам опет, добио сам тада то изузеће, али ако ми неко каже да не могу да уђем у земљу, сигурно нећу покушавати да то урадим под тим околностима. Немаш потребне папире, немаш изузеће, немаш могућност, сигурно нећу да себе да стављам у неугодну ситуацију. Чак и ако би ме пустили, два дана касније би ме нашли – јер ме сви виде на телевизији како играм тенис.

Ђоковић је тренутно на Вимблдону где се у другом колу у среду састаје са Танасисом Кокинакисом из Аустралије.

Србин је одбрану титуле у Лондону почео тријумфом над Корејцем Сунву Квоном (6:3, 3:6, 6:3, 6:4), а сутра у 14.30 на Централном терену играће у другом колу против Танасија Кокинакиса из Аустралије.

БОНУС ВИДЕО: Американац пропевао на српском због Новака Ђоковића

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОКУПИЛИ СЕ СРПСКИ ХЕРОЈИ: Новак Ђоковић угостио миљенике нације, па заједно са њима одрадио паклен тренинг! (ФОТО)