НОВАК СРДАЧНО ДОЧЕКАН У ПЉЕВЉИМА: Најбољи тенисер света наставља посету Црној Гори (ФОТО/ВИДЕО)

М. Д.

22. 01. 2022. у 18:40

НАЈБОЉИ тенисер света, Новак Ђоковић, борави у Црној Гори где је предходних дана примећен у туристичком насељу Порто Монтенегро, затим посетио манастир Острог,а потом допутовао на Жабљак а затим, при пропутовању, свратио и до Пљеваља.

НОВАК СРДАЧНО ДОЧЕКАН У ПЉЕВЉИМА: Најбољи тенисер света наставља посету Црној Гори (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: Фејсбук-Милет башта

Иако је посета Пљевљима многе изненадила Новак је срдачно дочекан у граду на Брезници. 

У оквиру посете Пљевљима Ђоковић је посетио и чувени пљеваљски ресторан „Милет Башту“, који послује у оквиру пљеваљске Средње стручне школе. 

 

 

На фејзбук страници Милет Баште објављена је информација о посети најбољег светског тенисера у којој се уз објављене фотографије наводи: 

На велико задовољство свих професора и ученика Средње струковне школе, данас је школски ресторан „Милет Башта“ посетио Новак Ђоковић, прослављени српски тенисер, кога је срдачно дочекао директор школе, господин Бојан Струњаш и представници Школског одбора. Директор Струњаш, у име колектива и ученика Средње стручне школе, поздравио је Ђоковића, пожелио му пуно успеха и том приликом уручио слику патријарха Варнаве и књигу о историји града.“ 

 

Пола Пљеваља отишло на Жабљак да види Новака, Новак дошао у Пљевља. У путу се мимоишли - једна је од објава на друштвеним мрежама. 

Једна порука која је засмејала све гласила је : “Не смијем деди јавити да је Новак у Пљевљима. Направиће барикаде на мосту на Тари Само да га упозна”. 

ФОТО: Фејсбук-Милет башта

Подсећања ради најбољи тенисер света је после Тивта обишао и манастир Острог, где се сусрео и са митрполитом Јоаникијем, који му је поклонио икону Светог Василија. 

У петак вече Ђоковић је допутовао на Жабљак где је био изузетно срдачно дочекан од стране мештана. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Новак Ђоковић у Црној Гори

 

БОНУС ВИДЕО - Navijači na veličanstven način dočekali Novaka

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖИВО, ЂОКОВИЋ - БЕДЕНЕ:  Новак за наставак савршене серије против Словенца