ХРВАТ ОДБИО ДА СЕ СЛИКА СА НОВАКОМ: "Склони се, видиш да једем", Новакова реакција одушевила комшије

Novosti online

21. 01. 2022. у 16:39

.

ХРВАТ ОДБИО ДА СЕ СЛИКА СА НОВАКОМ: Склони се, видиш да једем, Новакова реакција одушевила комшије

FOTO: AP/Tanjug

НИЈЕ тајна да је Новак Ђоковић у добрим односима са колегама из света спорта. На ОИ у Токију био је један од најтраженијих спортиста у Олимпијском селу, а хит је био и у Пекингу 2008. о чему сведочи следећа анегдота.

Хрватски рукометаш Јаков Гујон, открио је занимљивост која се  одиграла у Олимпијском селу,  2008. године у Пекингу.

- Давор Доминиковић је тада срео Новака и представио му се како би се упознали. На опште изненађење, Ноле је знао да је реч о хрватском рукометном репрезентативцу, што је Давора изненадило.

Потом су њих двојица одлучили да се нашале са целом мензом.

- Новак долази за сто и пита хрватску екипу следеће, "Момци, јел ту Давор Доминиковић? Желео бих да се сликам са њим." На ту опаску Давор подиже поглед и одговора "Видиш да једем", на шта се Ђоковић љубазно извињава и одлази.

Ђоковић је направио континуитет шала, те је и четири године касније у Лондону поново покушао нешто слично са хрватским рукометашима.

- И четири године касније Новак Ђоковић долази за сто у Лондону и пита опет да ли је ту Давор Доминиковић, да ли још игра? Није био ту, али то је оно што нас спортисте највише повеже. Спорт те одгоји, таква зафрканција у свлачионици - то вреди више од свега - присетио се Јаков Гојун једне од најзанимљивијих анегдота о сусретима српских и хрватских спортиста на великим такмичењима

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

МАШИНА СЕ УПАЛИЛА: Ђоковић ушао у Топ 10, близу је циља