ВАЈДА БЕСАН НА ТЕНИСЕРЕ ЗБОГ НОВАКА: Ђоковић је ноћи провео за компјутером да вам помогне, а ви...

Новости онлине

21. 01. 2022. у 09:12

НОВАК Ђоковић не силази са насловних страна светских и европских медија.

ВАЈДА БЕСАН НА ТЕНИСЕРЕ ЗБОГ НОВАКА: Ђоковић је ноћи провео за компјутером да вам помогне, а ви...

Фото архива ВН

Чини се да је све више оних који жале због депортације Србина, али мали број Нолетових колега се јавно изјашњава, што је заболело и Марјана Вајду, дугогодишњег учитеља најбољег тенисера света.

Словак је за тамошње медије прекинуо завет ћутања, причао је о последицама које ће овај потез Аустралијанаца имати на Ђоковићеву каријеру, али посебно га је заболео третман других тенисера према његовом пулену.

- Изостала је јавна солидарност. Истовремено, многи пишу њему и мени и саосећају са њим. Међутим, они не желе јавно да говоре за јавност - поручио је Вајда са словачки "Спорт".

Вајда се није ту зауставио већ је бесно прозвао остале тенисере и тенисерке на АТП и ВТА туру.

EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

- Нигде не читате колико је ноћи Новак провео за компјутером разговарајући са многим играчима о условима живота, како може да помогне и ради за сваког понешто. Чак се изборио за собне бицикле прошле године током карантина у Мелбурну, па до хотелских соба у карантину. За њих се борио током читаве пандемије. Имам осећај да ни играчи немају довољно информација, јер их медији обмањују писањем против Ђоковића - закључио је Вајда.

Тенисери ћуте, плаше се за своје каријере. Тако је, рецимо, Тереза Мартинцова подршку Новаку Ђоковићу пружила тек након што је испала са Аустралијан опена, пошто се плашила да би организатори могли да је казне ако стане уз српског аса.

Ипак, истина увек победи, тако ће и у случају Аустралије и Ђоковића, Новак ће и из овог меча који траје мало дуже на крају изаћи као победник.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)