СТОНОТЕНИСКА ЛЕГЕНДА АЛЕКСАНДАР КАРАКАШЕВИЋ ОСУЂУЈЕ АУСТРАЛИЈАНЦЕ: "Свака част шта је Ђоковић издржао"

С. К.

17. 01. 2022. у 23:19

АЛЕКСАНДАР Каракашевић, легендарни стонотенисер, признаје да он не би издржао све што је преживео Новак Ђоковић и да би се кући вратио првим авионом.

СТОНОТЕНИСКА ЛЕГЕНДА АЛЕКСАНДАР КАРАКАШЕВИЋ ОСУЂУЈЕ АУСТРАЛИЈАНЦЕ: Свака част шта је Ђоковић издржао

Фото: М.Вукадиновић

- Није ми јасно да њима није било у интересу да на њиховом гренд слему игра тенисер, који треба да освоји десету титулу. Лично, да се ја питам, никад у животу више тамо не бих заиграо, макар престао да играм тенис. Али, знамо какав је Новак, да је упоран, да ће отићи тамо већ следеће године ако му буду дозволили - каже Каракашевић.

Један од наших најпознатијих спортиста сматра да све што се дешавало нема везе са спортом.

- Они су му дали дозволу да игра, дали папире да може да уђе. Разумео бих да је кренуо без папира... Глупо је ово што су му урадили, јер су му дали визу. Зато по мом мишљењу ово нема везе са спортом, чак мислим да би се у Новакој кожи нашао и неки други играч број један.

Аустралијанци кажу и да је погрешио што је објавио да долази на АО, јер је добио медицинско изузеће.

- Вероватно би прошло без буке... Али, није у реду да неко не игра само што је нешто написао, није у реду да Ђоковић не учествују на АО, није у реду да буде у имиграционом притвору четири дана. Новак није направио никакав прекршај, па они су му дозволили да дође. Катастрофа је то што су му урадили. Очигледно је да постоје више ствари него што је ова. 

Каракашевић подвлачи да му је жао шта је све морао Ђоковић да истрпи.

- Новак је много велики да би му се ово дешавало 14 дана. Очигледно су решили да се на њему доказују и све се на њему сломило. Браним га, јер када су му већ дали дозволу морали су да га пусте. Ово ми је одвратно, могли су да кажу већ у уторак, нису морали да га малтретирају до недеље. А не, тренира, не тренира, притвор, зато ми све личи на иживљавање. Ужасно ме нервира, јер је све ово рађено намерно, са циљем да га млате сваки дан. И свака му част што је издржао. Ја не бих издржао, отишао бих кући. И сигурно је да нико неће освојити девет титула као он - љутит је Каракашевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)