НЕПРИМЕРЕНИ КОМЕНТАРИ АУСТРАЛИЈСКОГ НОВИНАРА: Сматра да је боље да Ђоковић није ни долазио у земљу!

Novosti online

17. 01. 2022. у 10:49

КРИТИКЕ на рачун српског тенисера Новака Ђоковића упутио је и човек који га је безброј пута интервјуисао након чудесних победа у Аустралији.

НЕПРИМЕРЕНИ КОМЕНТАРИ АУСТРАЛИЈСКОГ НОВИНАРА: Сматра да је боље да Ђоковић није ни долазио у земљу!

ФОТО: Тањуг

Презентер Џим Куријер углавном је на Род Лејвер арени када се играју најатрактивнији мечеви. Управо је он био ту након безброј мечева у којима је Новак Ђоковић разгаљивао публику у Мелбурну.

Куријер је често у прошлости хвалио и комплиментима обасипавао Ђоковића, а сада је искористио прилику да га "шутне" док је у блату.

За канал 9 Куријер је рекао да је много боље било да Новак није ни долазио у Аустралију.

- На крају, сви који су укључени у ово су изгубили. Али, било би много боље да Новак никада није дошао овде – за њега, цео тенис и владу. Један од Новакових најбољих пријатеља Васек Поспишил рекао је да је био са њим почетком децембра и да се помирио са чињеницом да неће доћи у Аустралију. Онда Новак добије ковид и некако добије то медицинско изузеће. Мислим да мора да се открије који део владе је знао за то и зашто је дошло до курцшлуса.

Куријер је рекао да не разуме зашто је Ђоковићева папирологија првобитно одобрена.

- Био сам на аеродрому у Лос Анђелесу и морао сам да имам толико озбиљну папирологију да уђем, а примио сам две дозе вакцине - рекао је Куријер.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

 

(Курир спорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)