ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ СЕ ОГЛАСИЛА О ЂОКОВИЋУ: Скандалозна одлука суда и бруталне лажи о вакцинацији у Србији

Танјуг

16. 01. 2022. у 10:55

ОДЛУКА о протеривању Новака Ђоковића је скандалозна и показала је како у неким другим земљама функционише, односно не функционише владавина права, изјавила је данас председница Владе Ана Брнабић.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ СЕ ОГЛАСИЛА О ЂОКОВИЋУ: Скандалозна одлука суда и бруталне лажи о вакцинацији у Србији

Фото: Танјуг

 - Невероватно ми је да имамо две потпуно опречне одлуке суда у року од само неколико дана и 11 дана физичког и психичког малтретирања. Као председница Владе Србије нисам срећна, али не треба бити ни превише емотиван. Једва чекам да видим Новака Ðоковића у својој земљи, у Србији и да некако заједно прођемо све ово и да му пружимо подршку у овим тешким тренуцима - рекла је Брнабић новинарима посе гласања на референдуму за измену Устава Србије.

Истакла је да су се у Аустралији од представниак тамошњих власти чуле невероватно бруталне лажи о вакцинацији у Србији.

 - Отворене лажи у Аустралији од стране представника државе, који каже да је вакцинација у Србији испод 50 посто. Ми имамо у овом тренутку 58 одсто потпуно вакцинисаних, а 37 одсто вакцинисаних трећом бустер дозом, што је много боље него у многим земљама ЕУ, укјључујући Хрватску, Естонију, Румунију, Бигарску и још неке земље - навела је премијерка.

Нагласила је да се нада да захваљујући гласању на референдуму о промени Устава таква протеривања људи никад неће бити могућа у Србији.

 - Да то у Србији, кад некоме дате визу, значи да та особа може да уђе у вашу земљу, а не да пропутује пола света да би је онда само избацили - истакла је Брнабић.

БОНУС ВИДЕО:

ВУЧИЋ СЕ ОБРАТИО НАКОН ГЛАСАЊА: Целом свету на енглеском језику послао поруку Новаку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СРБИН РАЗОРУЖАО АМЕРИЧКОГ БОМБАРДЕРА: Крајиновић пре кише послао Опелку кући