ОТКРИВЕНО КАКО ЂОКОВИЋ УЛАЗИ У АУСТРАЛИЈУ: За Сиднеј и Мелбурн не важе иста правила

Новости онлине

07. 12. 2021. у 09:22

НОВАК Ђоковић ће играти у Сиднеју, ту дилеме дефинитивно нема, а и у Мелбурну, иако провејавају сумње оних који не би волели да виде Србина на првом гренд слему сезоне.

ОТКРИВЕНО КАКО ЂОКОВИЋ УЛАЗИ У АУСТРАЛИЈУ: За Сиднеј и Мелбурн не важе иста правила

Фото: EPA-EFE/DAVE HUNT

Најбољи долази у Аустралију, а како медији крећу са нагађањима. Новак ћути као заливен, али ради посао. 

Припремио је терен за Сиднеј и АТП куп од 1. до 9. јануара који ће се касније наставити у Мелбурну на првом гренд слему сезоне. 

 "Хералд Сан" се пита на који начин ће Ђоковић ући у Аустралију. Наводно, он би теоретски могао да оде у Сиднеј невакцинисан, пошто у граду у којем се игра АТП куп не важе иста правила као у Мелбурну.

Како преносе Аустралијанци, Ђоковић, уколико није вакцинисан, могао би да уђе у савезну државу Нови Јужни Велс, у којој се Сиднеј налази, уз помоћ посебног изузећа.

У том случају морао би да проведе 14 дана у карантину. Наводи се и да би Новак онда морао да стигне у Сиднеј до 16. децембра не би ли обавио обавезан карантин.

С друге стране, у Викторији се налази и Мелбурн, град организатор Аустралијан опена, али та држава је одбила поменуту опцију, па је за учешће на првом гренд слему обавезна вакцина.

Аустралијанци пишу о новим перипетијима за које Новак има решење чим је најавио долазак у Сиднеј, за који дан очекујемо и званичну потврду за Мелбурн...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)