"НОВАXX ЂОКОВИЋ БЛЕФИРА": Боцни ме, тата, идем! Аустралијанац исмева Србина

Новости онлине

02. 12. 2021. у 13:21

АУСТРАЛИЈСКИ медији су се накачили Новаку Ђоковићу и не престају са нападима.

НОВАXX ЂОКОВИЋ БЛЕФИРА: Боцни ме, тата, идем!  Аустралијанац исмева Србина

Фото: АП

Иако Србин мудро ћути и не говори ништа, изузимајући његовог оца Срђана, из Мелбурна стижу нове отровне стрелице на адресу најбољег тенисера света.

У тексту који је потписао новинар Вил Свантон на порталу "The Australian", у целом тексту се на сраман начин уместо имена Новак, користи Новаxx.

- Претпостављам да Новаxx Ђоковић блефира. Сувише он брине о томе да 21. слемом узнемири Роџера Федерера и Рафаела Надала да би остао далеко од великих плавих терена на којим обично слави. Али не ради се само о историји. Новаxx Ђоковић истински воли спорт. Воли битку, борбу, стварну или замишљену. Воли да се показује као светски број један. Воли Род Лејвер Арену, то ћаскање са Џимом Куријером у интервјуу на терену. Недостајеће му то превише.

Новинар је на малициозан начин сугерисао да ће Новак потрчати да се вакцинише, ако већ није.

- Мој осећај? У последњи час ће помислити, дајте ми је. То је Аустралијан опен. Гренд слем. Боцни ме, тата. Идем - додао је Свантон, алудирајући на недавну изјаву Срђана Ђоковића да верује да Новак неће дозволити да га уцењују.

Новак је поносан на свој борбени дух и клади се на то да ће га управо то и довести у Аустралију, али му замера што крије свој медицински статус.

- Нико не тражи да Новаxx Ђоковић открије своје политичке афинитете, религијска уверења, финансијски статус или други медицински статус, мишљење о томе шта ће урадити Усман Каваја против Трејвиса Хеда. Нико не жели да зна да ли је некад слагао, украо колачић из тегле у кухињи. Он добија то исто питање на које наилазимо сви при уласку у кафић, књижару, на јавни тениски терен, аеродром. Имате зелени штиклирани знак? Није велика ствар за мене. Део модерног света. За Новаxxа Ђоковића да преда Опен и свој покушај да уђе у истроју због тричаве ствари... Не видим да ће се то десити. Чак и не разумем то. Зашто су Новаxx Ђоковић и било ко ко не жели вакцину забринути? Због крвног угрушка? Једног у милион. Смрти? - упитао је Свантон.

На крају је Аустралијанац истакао и да би Новак требало да прочита шта пише на руци Ника Кирјоса.

- Следећом приликом када оде на пиво са колегом Ником Кирјосом, требало би да прочита шта каже тетоважа на његовој руци. "Време истиче". Ако остане ван Род Лејвер арене и гледа како Надал подиже 21. пехар, можда зажали због тога до краја живота - констатовао је аустралијски новинар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)