НЕМЦИ БИ ЧЕКИЋ ЗА НОВАКА: Ђоковић поново мета жестоких напада

Новости онлине

30. 11. 2021. у 10:45

ШТА ли ће радити кад не буде Новака Ђоковића? Питање за западне медије који се утркују да напишу нешто лоше о Србину или извуку из контекста.

НЕМЦИ БИ ЧЕКИЋ ЗА НОВАКА: Ђоковић поново мета жестоких напада

Фото: Танјуг/АП

Иако има много простора за писање о Дејвис купу или још једној завршеној години Ђоковића на врху АТП листе, сви што дубље "завлаче нос" у Мелбурн.

Аустралијан опен је централна тема свих тениских збивања, а у њему је главни глумац Новак Ђоковић. Да ли ће се Србин појавити на првом гренд слему сезоне - сви би волели више да објаве први вест него када ће доћи крај корони.

Једноставно, Новак је трн у оку западним медијима, који сада коментаришу изјаву Срђана Ђоковића да његов син неће пристати на уцене из Мелбурна.

Немци као да су једва дочекали, па је немачи Спорт1 објавио текст о Ђоковићу након коментара његовог оца Срђана да највероватније неће играти на Аустралијан опену.

- Био би то прави чекић за Ђоковића! Расправа о Новаку Ђоковићу, вакцинисању и Аустралијан опену траје већ јако дуго, а за све је крив Ђоковићев скептицизам. Досад су многи мислили да ће Ђоковић ипак наступити на првом гренд слему сезоне, али сада се чини да је његов отац Срђан дао до знања како то није вероватно - стоји у тексту немачких медија, који би радо видели свог Сашу Зверева на Новаковом месту, али ту причу још дуго неће гледати...

Ђоковић крије карте, не изјашњава се и ужива у Мадриду, где ће покушати да Србији донесе још један трофеј у Дејвис купу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)