"ТО ЋЕ СЕ ДЕСИТИ КАД НОВАК ЂОКОВИЋ ОДЕ У ПЕНЗИЈУ" Руски тенисер открио кад ће Медведев постати број 1

Novosti online

23. 10. 2021. у 09:29

РУСКИ тенисер Тејмураз Габашвили сматра да ће његов земљак Данил Медведев бити следећи број један на АТП листи, али да се то неће десити док је Новак Ђоковић активан играч.

ТО ЋЕ СЕ ДЕСИТИ КАД НОВАК ЂОКОВИЋ ОДЕ У ПЕНЗИЈУ Руски тенисер открио кад ће Медведев постати број 1

Фото: АП

Некада 43. играч света верује да је Медведев доказао да је најбољи играч такозване нове генерације, али да је проблем што је Ноле и даље најбољи, а и од Надала се очекује повратак почетком следеће сезоне.

- Мислим да Данил може ускоро до броја један. оног дана кад Ноле и Рафа више не буду на Туру, немам никакве сумње да ће он бити први. Већ је показао да је бољи од Зверева, Рубљева и Циципаса - рекао је Габашвили, који не може да дочека да се то деси, не само зато што му је Медведев земљак, него и зато што верује да је доминација велике тројке, који су за последњих деценију и по освојили заједно 60 грен слемова - штетна за тенис.

- Погледајте последњи Индијан Велс, где је свако могао да победи свакога. Вратиће се Доминик Тим, Борна Ћорић, рубљев и Алијасим су све бољи и бољи - имаћемо групу од десетак играча који ће моћи да победе свако свакога - закључио је Габашвили који верује да ће то бити боље за тенис.

Али понавља да се на то време мора сачекати док Ноле не оде у ензију јер је и даље најбољи, а ни Рафу не треба отписати.

БОНУС ВИДЕО 


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)