НИЈЕ ЂОКОВИЋ ЈЕДИНИ: Медведев преписује од Новака, а ево шта каже о наступу на Аустралијан опену

Новости онлине

11. 10. 2021. у 09:30

ПОЛАКО се ближи тренутак када ће сви тенисери морати да се вакцинишу ако желе да играју у Мелбурну.

НИЈЕ ЂОКОВИЋ ЈЕДИНИ: Медведев преписује од Новака, а ево шта каже о наступу на Аустралијан опену

Фото: АП

Велики број њих крије здравствени картон, односно не желе јавно да кажу да ли су примили вакцину против короне, која ће бити обавезна за наступ на Аустралијан опену.

Један од њих је и Новак Ђоковић, који у почетку није ни крио да не жели да прими вакцину, а онда је у једном тренутку заћутао на ту тему.

Главно питање свих тениских питања је: "Да ли ће Србин играти у Аустралији?", односно да ли ће примити вакцину, јер према речима Дена Ендрјуза, премијера аустралијске државе Викторија чије је средиште град Мелбурн, никоме неће помоћи ни титуле, само вакцина.

Новинари су питали и Данила Медведева, највећег Новаковог ривала, о учешћу у Мелбурну, покушавши да сазнају да ли се Рус вакцинисао, али ни и он није хтео да открије здравствени картон.

- То је моја лична ствар и не желим да откривам те медицинске детаље. Ипак, спремам се да наступим на Аустралијан опену, чак и ако то буде захтевало двонедељни карантин - истакао је Медведев, који је на последњем Аустралијан опену изгубио финале од Новака Ђоковића.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)