ЂОКОВИЋА НАПАО БИВШИ ТРЕНЕР: Новаков бес је блокирао његов ум! Изгубио је главу јурећи ЗЛАТНИ СЛЕМ

Новости онлине

16. 09. 2021. у 08:49

КРЕГ О'Шенеси, тениски тренер и аналитичар, није био благонаклон према Новаку Ђоковићу после пораза на Ју-Ес опену.

ЂОКОВИЋА НАПАО БИВШИ ТРЕНЕР: Новаков бес је блокирао његов ум! Изгубио је главу јурећи ЗЛАТНИ СЛЕМ

ФОТО: Тањуг

Подсећања ради, Новак је изгубио у финалу од Данила Медведева са 3-0, а О’Шенеси, који је некада био део Ђоковићевог штаба, био је оштар према Србину.

Није се Крегу допало Новаково понашање при изливу беса, а онда је ушао у препирку са пратиоцима.

- Ђоковић је бесан, ударио је лоптицу колико је јаче могао. Дечак који скупља лоптице нашао се на линији ватре и померио се у последњој секунди. За секунд је избегнута катастрофа. Новак је бесан, нефокусиран, ноћна мора за њега - навео је О’Шенеси и ушао у препирку, чим су га навијачи питали „да ли је дошло до непријатног растанка са Ђоковићем после сарадње.“

- Ја не нападам! Не волим ни ја када се рекети ломе, али се чини да је однос према Ђоковићу превише критичан и нефер. Да, Новак треба да ради на свом темпераменту, али када изгуби главу то све постаје већа прича. Када Новак изгуби главу јурећи златни слем или олимпијско злато, то одмах постаје део анализе. Признајте да ово понашање највише утиче на момка ког толико волите. Не излажите бесу сваког ко укаже на Новакове недостатке, он је играч светске класе, светски човек. Али има проблем да изгуби хладнокрвност, то га је коштало историје - навео је О’Шенеси.

Није се зауставио ни у финалу.

- Новак не контролише поене, сервисе, ритерне, дроп-шотове зато што не може да контролише свој темперамент. Готово да је погодио дечака који скупља лопте, поломио је рекет… Не може ни да види терен, превише је негативан. Новак нема план, не зна како да нападне, не ради ништа добро… Његов бес је блокирао његов ум - истакао је О’Шенеси.

Крег је био део тима када су главни тренери били Андре Агаси и Радек Штепанек, али је релативно брзо дошло до растанка.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)