СКАНДАЛ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ! Новаков мрзитељ призива дисквалификацију најбољег тенисера света!

Novosti online

02. 09. 2021. у 08:36

ПОЗНАТИ тениски новинар Бен Ротенберг, који своју репутацију последњих година гради на критикама Новака Ђоковића, овог пута је превазишао себе!

СКАНДАЛ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ! Новаков мрзитељ призива дисквалификацију најбољег тенисера света!

ФОТО: Тањуг

Овај "утицајни твитераш" успео је да закључи да ће најбољи тенисер света и ове године бити суспендован са Ју-Ес опена, а разлог је вирус због кога се из такмичења повукла Олга Даниловић?!

Добро сте прочитали, Ротенберг је успео да повеже проблеме наше младе тенисерке са Ђоковићем. Наводно, Ноле је ментор Олге Даниловић, а она, како Ротенберг ексклузивно сазнаје, има корону и није вакцинисана што је разлог за елиминацију са турнира.

Пошто је, "размишља" Ротенберг, Новак Олгин ментор, јамачно су њих двоје били у контакту, а то значи да и најбољи тенисер света мора да буде дисквалификован?

- Повлачење Даниловићеве је наведено због медицинских разлога. Чекамо даља објашњења, али вреди напоменути да је исто објашњење искоришћено за Жила Симона, који је био у контакту са особом зараженом короном - рекао је он, па напао првог тенисера света!

- Ако је то случај, одмах се човек запита да ли би један човек који јури гренд слем могао да буде погођен овим - написао је, мислећи на Новака Ђоковића.

- Тешка ситуација за Даниловићеву пред њен највећи меч у каријери, надам се да није никаква озбиљна болест. Што се Ђоковића тиче, он је толико бољи од свих осталих да је правило о ковид вакцини његова једина претња када је освајање УС опена у питању - написао је Ротенберг и покушао да спусти лопту, али касно!

- Упркос Новаковом невероватном професионализму, он је себе оставио рањивим и у ситуацији да може да му се деси да заврши УС опен ако је заиста невакцинисан - завршио је Ротенберг.

Узалудно би било објашњавати господину Ротенбергу да Новак никада није потврдио ни демантовао вакцинацију, већ не жели да се изјашњава и жели да то буде свачија лична одлука!

Један пратилац га је ипак подсетио на то.

- Какво је ово бедно извештавање? Само зато што се залаже за право избора, не значи да је Новак невакцинисан. Иди, врати се на свој кауч.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)