ЦИЦИПАС ЈЕ ВАРАЛИЦА? "Он то ради на свим турнирима", тврди Зверев, а сад има и доказ (ВИДЕО)

Novosti online

22. 08. 2021. у 16:05

СЈАЈАН меч одиграли су у полуфиналу Синсинатија Саша Зверев и Стефанос Циципас. На крају је славио олимпијски шампион са 2:1, али је током меча оптужио Грка да је користио "коачинг" између првог и другог сета. Сада је, изгледа, испливао доказ да је немачки тенисер био у праву.

ЦИЦИПАС ЈЕ ВАРАЛИЦА? Он то ради на свим турнирима, тврди Зверев, а сад има и доказ (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Циципас је по губитку првог сета изашао на тоалет паузу, а то се Звереву није свидело и оптужио га је да то ради како би од оца примио саветеза наставак меча.

- Он све своје ствари узима и зове оца са мобилног из тоалета. То се већ догодило у Паризу и дешаваће се на свим турнирима на којима игра - рекао је Зверев љутито судији који се бранио да је све по правилима јер Грк има пратњу.

Да је Зверев у праву или да у целој причи има бар основа за сумњу, говори снимак који приказује Стефаносовог оца Апостолоса који је "ухваћен" како куца поруку на свом мобилном баш у тренутку док је његов син био на тоалет паузи. 

Циципас се после паузе препородио, одвојио други сет са 6:3 и стигао до 4:1 у одлучујућем трећем сету, али је Зверев успео да уведе сет у тај-брејк у коме је доминирао и пласирао се у финалу. Тамо ће му противник бити Андреј Рубљов који је био бољи од другог рекета света Данила Медведева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)