ПРЕЛЕПА СЛИКА ИЗ ГРАЧАНИЦЕ: Лола Радивојевић и малишани играли тенис и послали поруку Новаку Ђоковићу! (ВИДЕО/ФОТО)

Novosti online

02. 08. 2021. у 19:37

МЛАДОСТ је радост, енергија и храброст, а љубав покретач и носилац свега доброг. Доказ ове тврдње дала нам је најбоља јуниорка Србије, 16 – годишња Лола Радивојевић која је први дан августа 2021. упркос тешким временским условима изазваним високим температурама искористила да посети малишане у Грачаници и одржи једнодневну тениску клинику за најмлађе љубитеље белог спорта.

ПРЕЛЕПА СЛИКА ИЗ ГРАЧАНИЦЕ: Лола Радивојевић и малишани играли тенис и послали поруку Новаку Ђоковићу! (ВИДЕО/ФОТО)

ФОТО: ТСС

Ретки су дани када један врхунски спортиста има слободан дан и углавном тај дан користи за сопствени ужитак. Вишеструкој државној шампионки, чланици Тениског центра Новак ужитак је био управо тај да подели тај дан са децом на Косову и Метохији, да се заједно однегују спортски дух, размене позитивну енергију и осмехе.

Радивојевићева је поред мини тенис клинике коју је презентовала најмлађима заједно са тренером теннис'10 Тениског савеза Србије Драганом Илићем, одиграла и меч са најбољим јуниором из јужне српске покрајине Филипом Павићем, а затим и поделила поклоне деци у име Тениског центра Новак.

Крај успешног, квалитетног дана који је малишанима Грачанице приуштио дружење са српском тениском принцезом, обележио је њихов заједнички поклич „Новак"  чиме су Лола и деца послали јасну и гласну поруку о томе ко је најбољи на свету, ко је српска спортска икона.

Били Џин Кинг куп репрезентативка Србије Лола Радивојевић била је и гост градоначелника Грачанице Срђана Поповића, а пре повратка кући обишла је и вековне српске манастире, како Грачаницу која за не пуних месец дана слави 700 година постојања, тако и Пећку патријаршију и Високе Дечане.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)