БИЈОНСЕ И ЏЕЈ ЗИ ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ? Иконе поп културе гости Новака Ђоковића у Врднику?!

Novosti online

31. 07. 2021. у 21:28

ПЛАНЕТАРНА музичка Звезда Бијонсе Ноулс и њен супруг, познати репер Џеј Зи, могли би ускоро да посете Србију. У нашу земљу стижу на позив Новака и Јелене Ђоковић.

БИЈОНСЕ И ЏЕЈ ЗИ ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ? Иконе поп културе гости Новака Ђоковића у Врднику?!

ФОТО: ЕПА

Како преноси Курир музички пар, који је у пријатељским односима са Ђоковићима стижу крајем октобра у дом Ђоковића на Павловачком језеру крај Врдника и Руме. 

Ова вест није изненађење с обзиром да се парови приватно друже, а Бијонсе и Џеј Зи користе сваку прилику да прате меч Новака Ђоковића. 

То ништа не треба да чуди с обзиром на то да се Бијонсе и Џеј Зи приватно друже, а они редовно прате и сваки велики меч који тенисер игра по белом свету. Али то није све.

Како додаје Курир Џеј Зи и Новак Ђоковић препознали су потенцијал у фитнес-технологији. Реч је о справи која симулира вертикално пењање. Ђоковић је тако решио да прошири свој портфолио улагања, пошто је одавно познато да воли да новац улаже у некретнине.

Сада када су и пословни партнери, Новак је имао жељу да музичару покаже лепоте наше земље, јер када је пре четири године боравио са супругом Бијонсе у Београду, одакле је она и почела своју концертну турнеју, није имао прилике да се упозна са културом и традицијом наше земље. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)