ФОРЖЕ БРАНИ ФЕДЕРЕРА: "Он има скоро 40 година"

Novosti online

10. 06. 2021. у 17:31

БУРА око Роџера Федерера, односно његовог напуштања Ролан Гароса и даље се не стишава, али већи је број тениских посленика који бране потез легендарног Швјацарца.

ФОРЖЕ БРАНИ ФЕДЕРЕРА: Он има скоро 40 година

Фото: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

 Један од њих је директор Френч опена, Ги  Форже, који је открио да је Федерер послао потписан документ у коме је објаснио да су разлог одустајања пробелми са коленом.

- Није фер рећи да је Роџер показао недостатак поштовања или да се понео лоше. Није био спреман да игра, потписао је документ у коме објашњава да је одустао због проблема са коленима - рекао је Форже и додао:

- Говоримо о великом шампиону, који има скоро 40 година и који је имао две операције колена. Ролан Гарос је био прилика да унапреди своју игру, да се спреми за оно што следи, а знамо да му је Вимблдон приоритет. За нас је велика част што је дошао. Не доживљавамо као непоштовање чињеницу да је искористио овај турнит да се припреми за наставк сезоне. Видео сам коментаре на друштвеним мрежама. Роџер је урадио све према протоколу. Он познаје себе боље него било ко други и није желео да ризикује.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)