НОВИ ДЕТАЉИ ИНЦИДЕНТА ИЗ КОТОРА: Ватерполиста вређао жену свештеника називајући је српском ку**м

Novosti online

04. 05. 2021. у 12:06

РЕГИОН бруји о скандалу који се у ноћи између недеље и понедељка догодио у Котору.

НОВИ ДЕТАЉИ ИНЦИДЕНТА ИЗ КОТОРА: Ватерполиста вређао жену свештеника називајући је српском ку**м

Фото: Принтскрин

Црногорски медији пренели су да је бивши ватерполиста Данило Аџић, иначе бивши играч Црвене звезде и Партизана, у друштву бившег фубалера Бокеља Милоша Банићевића и каратисте Филипа Кривокапића скрнавио улазна врата Црве Светог Николе у Котору и на наиционалној основи вређао супругу которског свештеника Немање Кривокапића.

Портал "Ин4с.нет" преноси да је Аџић са друговима уринирао по вратима цркве. Супруга которског свештеника их је упозорила на недолично понашање, па је и сама нашла на мети бахатих Црногораца.

"Поменутог дана у 20 минута после поноћи видела сам три пијана момка, а потом чула како изговарају, цитирам "Хајде да пишамо по цркви". Један од њих је пришао ка Цркви Светог Николе, почео да откопчава и спушта панталоне. Ја сам затим узвикнула да да ћу звати полицију, да би ми један од тих момака рекао – "Шта је српска к*рво или д*ољо"", наведено је у записнику који је направила полиција након што је узела изјаву од супруге которског свештеника Немање Кривокапића.

Она је открила да су након тога бацали стаклене предмете према њеној кући и наставили да је вређају и да јој прете.

"Гађај к*рву српску, ајде ајде, ајде", говорили су, каже она.

Поменути портал пренео је и транскрипт целе изјаве свештеникове супруге у којој је до детаља описан овај сраман инцидент.

"У међувремену, мој супруг Немања обукао је гардеробу и обућу, док су наша деца Лука и Катарина стајали поред нас видно уплашени, након чега Катарина одлази на спрат, како би узела свој мобилни и снимила оно што се догађа испред куће, али у моменту када је почела да снима, тројица момака су били у непосредној близини цркве Свети Никола, када им прилазе још двојица мени непознатих момака. Један је висок, обучен у мајицу кратких рукава црне боје, та два момка су такође били видно пијани, те су заједно са овом тројицом момака кренули према нашој кући".

Црногорске "Вијести" раније су објавиле да су Аџић, Банићевић и Кривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

Данило Аџић, 24-годишњи црногорски ватерполиста, наступао је за београдске клубове Партизан и Црвену звезду и на свом Инстаграм профилу поносно истиче да студира у Београду.

Аџић је данас одборник Демократске партије социјалиста и ватерполиста Приморца.

(Курир спорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)