"ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКЕ РОДЕ" ОДЈЕКИВАЛО БУДВОМ: Величанствен дочек Црногорца, вицешампиона света у боксу (ВИДЕО)

Новости онлине

25. 04. 2021. у 08:44

ПЕТАР Лијешевић, млади црногорски боксер, са заставом Србије и сребрном медаљом са Светског првенства вратио се у родну Будву где га је сачекало око стотину навијача.

ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКЕ РОДЕ ОДЈЕКИВАЛО БУДВОМ: Величанствен дочек Црногорца, вицешампиона света у боксу (ВИДЕО)

Фото: АИБА бокс

Лијешевић, који је на Светско првенство отишао као млади шампион Европе, није успео да освоји злато у великом финалу, али је и поред тога оставио феноменалан утисак.

У великом финалу победио га је руски такмичар Василиј Каверин, те се и поред пораза уздигнуте главе и са српском заставом вратио у Будву.

Грађани су Петра дочекали на аеродрому у Голубовцима уз транспаренте „Петре, ти си понос Његошеве Црне Горе“, тробојке, скандирање и песме.

То је био само увод у оно што га чека у Будви где се окупило око стотину навијача.

Уз „ти си Перо светски шампион“, па до „весели се српски роде, српски роде до слободе“, грађани су дочекали Петра, који је био огрнут српском заставом.

Лијешевић, који је рођени Црногорац, на Светском првенству показао је одакле вуче корене пошто се појавио у тренерци своје репрезентације, али је пажњу привукао други детаљ – на његовом лицу је доминирала застава Краљевине Црне Горе са српском тробојком и белим орлом.

(Спутник)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)