ФИНАЛЕ БЕОГРАДСКОГ ПОБЕДНИКА НА ОТВОРЕНОМ? Белојевић примила Боровчанина

Novosti online

15. 04. 2021. у 15:49

ГРАДСКА секретарка за спорт и омладину Драгана Белојевић примила је данас у свом кабинету председника Боксерског савеза Србије Ненада Боровчанина.

ФИНАЛЕ БЕОГРАДСКОГ ПОБЕДНИКА НА ОТВОРЕНОМ? Белојевић примила Боровчанина

ФОТО: БСС

Главна тема разговора била је организација  предстојећег Светског првенства у боксу, које се одржава у нашем главном граду од 25. октобра до 6. новембра ове године. 

Причало се и о предстојећем традиционалном турниру Београдски победник, који је у календару Европске боксерске федерације а одржаће се од 24. до 28. априла у реновираној Хали општине Раковица. 

Посебан осврт био је окренут и Националној школи бокса која се спроводи у целој земљи, као и предстојећим изборима у Боксерском савезу Београда.

Секретарка Белојевић предложила је да се на СП у Београду, наравно ако то ситуација око Корона вируса дозволи, организују скупови легенди нашег спорта из пуно олимпијских дисциплина, како би се показало да је спорт најбољи амбасадор наше земље. 

Легенде би гледале бокс и међусобно се подсећале на успешне дане из младости а биле би на располагању и младим спортистима да се сликају са њима и дају им одређене савете.

Постоји опција да се финале Београдског победника одржи на отвореном на Калемегдану и секретарка је истакла да једва чека да види тај спектакл у режији олимпијског бокса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)